Advanteges kita

  • Enterprise scale

    Enterprise scale

    kita wis dadi perusahaan diwasa karo 400 karyawan, 4 dhasar Manufaktur lan turnover taunan kira 52 yuta dolar.
  • Budaya Enterprise

    Budaya Enterprise

    kataman perusahaan kita konsep cooperation "Ora ketompo carane customer amba utawa cilik, iman lan kejujuran kita ing salawas-lawase", njupuk patemon requirement saben customer kang minangka tenet.
  • Products

    Products

    Kapasitas U bend luwih saka 20 yuta saben sasi; Kapasitas t tembaga luwih saka 5 yuta saben sasi; lan kapasitas tripod bend luwih saka 3 yuta saben sasi.
  • Contact Us

    Contact Us

    Welcome to takon kita.

Henan Wanhua Electric Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech kang specializes ing Manufaktur, R & D lan marketing fittings pipo tembaga, mendingan con & kulkas kang didegaké ing Maret 2017 lan dumunung ing Pabrik South ...

Pelanggan kita

CW
GL
haier
hx
LG
md
TCL
111