Advanteges ynë

 • Enterprise Scale

  Enterprise Scale

  ne kemi bërë një ndërmarrje të pjekur me 400 punonjës, 4 bazat e prodhimit dhe qarkullimi vjetor është rreth 52 milion dollarë.
 • Enterprise Kultura

  Enterprise Kultura

  përmbahet Kompania jonë për konceptin e bashkëpunimit të "Pa marrë parasysh se klienti i madh apo i vogël është, besimi dhe ndershmëria tona janë përgjithmonë", merr përmbushjes së kërkesës çdo klient si parim.
 • Produkte

  Produkte

  Kapaciteti i U bëj është më shumë se 20 milionë në muaj; Kapaciteti i tee bakrit është më shumë se 5 milionë në muaj, dhe kapaciteti i trekëmbësh kthesë është më shumë se 3 milion në muaj.
 • Na kontaktoni

  Na kontaktoni

  Mirëpritur të na konsultohet.

Henan Wanhua Electric Appliance Co, Ltd, është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në prodhim, R & D dhe marketingun e pajisje tub bakri për ajër-con dhe frigorifer që themeluar në mars 2017 dhe gjendet në Fabrika e Jugut ...

Klientët tanë

CW
gl
Haier
HX
LG
md
TCL
111