Advanteges kami

  • perusahaan Skala

    perusahaan Skala

    kami geus jadi perusahaan dewasa kalawan 400 pagawé, 4 basa manufaktur jeung elehan taunan nyaéta ngeunaan 52 juta dollar.
  • Budaya perusahaan

    Budaya perusahaan

    tataman parusahaan urang jeung konsép koperasi ti "Perkara kumaha customer badag atanapi leutik téh, iman jeung kajujuran urang téh salawasna", nyokot nohonan sarat unggal customer urang salaku Tenet.
  • produk

    produk

    Kapasitas U ngalipet téh leuwih ti 20 juta per bulan; Kapasitas majalengka tambaga anu leuwih ti 5 juta per bulan; jeung kapasitas tripod ngalipet téh leuwih ti 3 juta per bulan.
  • Taros Kami

    Taros Kami

    Wilujeng sumping di konsultasi kami.

Henan Wanhua Electric Perkakas Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anu specializes di manufaktur, R & D sarta pamasaran fittings pipe tambaga pikeun hawa-con & kulkas nu diadegkeun dina bulan Maret 2017 tur lokasina di Factory Selatan ...

Konsumén kami

sinambung cw
GL
haier
hx
LG
md
TCL
111