Wanhua

Tentang Kami

Henan Wanhua Electric Perkakas Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech anu specializes di manufaktur, R & D sarta pamasaran fittings pipe tambaga pikeun hawa-con & kulkas nu diadegkeun dina bulan Maret 2017 tur lokasina di Factory Selatan, North Ring Jalan, deukeut kota Wangcun na Gaowan, Xinxiang Kota Cina. 

produk utama urang téh U ngabengkokkeun, tambaga majalengka & tripod jeung dilas pipa. Kapasitas U ngalipet téh leuwih ti 20 juta per bulan; Kapasitas majalengka tambaga anu leuwih ti 5 juta per bulan; jeung kapasitas tripod ngalipet téh leuwih ti 3 juta per bulan. parusahaan urang teh supplier pangbadagna di Cina malah di dunya dumasar kana luhur tilu produk .The prosés téhnologi tambaga majalengka & tripod ngalipet nyaéta unik di dunya jeung 5 patén-patén pikeun penemuan dilarapkeun ku parusahaan urang. téhnologi ieu guaranteeing nu viability neraskeun tina panyadia tina tripod ngalipet & majalengka tambaga handapeun protections kuli enforceable jeung kawijakan greener sabudeureun dunya, sarta kami mastikeun kuatna suplai urang jeung kualitas pikeun konsumén urang kayaning GREE / MEDIE / AUX / HAIER / HISENSE jsb 

Kalawan ngembangkeun gancang leuwih ti 3 taun ', kami geus jadi perusahaan dewasa kalawan 400 pagawé, 4 basa manufaktur jeung elehan taunan nyaéta ngeunaan 52 juta dollars.Depending on kaunggulan profésional sarta tempo téhnologi dina komponén kadali hawa-kaayaan, Wanhua geus rengking ka luhur tilu dina widang ieu kalawan reputasi unggulan sarta ogé jadi perusahaan pangbadagna refrigeration jeung hawa-kondisi komponén di kalér Cina.

tataman parusahaan urang jeung konsép koperasi ti "Perkara kumaha customer badag atanapi leutik téh, iman jeung kajujuran urang téh salawasna", nyokot nohonan sarat unggal customer urang salaku Tenet. Kami nyieun usaha kontinyu sampurna jaringan sanggeus-jasa jeung ningkatkeun kualitas layanan. Urang geus nyetél kantor jeung jaringan layanan dina propinsi about10 di Cina jeung diwangun lila-istilah jeung hubungan koperasi ajeg jeung pausahaan Perkakas listrik kawentar kayaning Gree, Midea, Haier, AUX, TCL, Kulkas Meiling, Hisense, Frestech, Mitsubishi Dalian; LG, Panasonic ngaliwatan padagang, jsb

parusahaan urang geus laun stepping kana jalan collectivization na skala ngembangkeun ku concentrating sumberdaya nguntungkeun jeung kasempetan calon penting diperkirakeun IPO ,. Urang nangkeup nilai ngembangkeun "jalma berorientasi, téhnologi ngarah sarta kualitas uppermost", terus ngaronjatkeun daya saing perusahaan inti jeung ngahaturanan ka nyadiakeun konsumén urang jeung produk hadé tur jasa langkung timely. staffs Sadaya Wanhua anu nyekel misi megatkeun taneuh anyar keur mangsa nu bakal datang, stepping maju kalawan strides panjang tur Nyiapkeun pikeun nyieun leuwih miracles.